Iliescu: Ilie Sârbu să dea explicaţii la partid

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu afirmă, pe blogul său, că Ilie Sârbu ar trebui să dea explicaţii în faţa organelor statutare ale PSD pentru afirmaţiile conform cărora "a complotat" timp de doi ani cu Traian Băsescu pentru promovarea Alianţei PSD-PDL.

23 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Ilie Sârbu să dea explicaţii la partid

Iliescu: Ilie Sârbu să dea explicaţii la partid

"Am aflat cu stupoare, din interviul acordat de domnul Ilie Sârbu publicaţiei «Cotidianul» faptul că dânsul «a complotat » de circa doi ani, împreună cu Traian Băsescu, pentru promovarea alianţei PSD-PDL", scrie Iliescu, adăugând că, "dacă e reală această dezvăluire a domnului Sârbu, ea este foarte gravă şi sper ca domnul Sârbu să se explice în faţa organelor statutare ale partidului".

Vicepreşedintele PSD Ilie Sârbu a declarat, potrivit "Cotidianul", că el şi Traian Băsescu au crezut şi au lucrat doi ani pentru alianţa PSD-PDL.

"Adevărul este că mulţi nu au crezut în această Alianţă, dar eu sunt unul dintre cei care au crezut şi au lucrat pentru crearea ei. Am tot spus că de doi ani se lucrează la ea şi eram mirat când, în emisiunile televizate la care participam şi spuneam despre aceste discuţii, ceilalţi poli¬ticieni negau. La un moment dat am renunţat să mai vorbesc despre acest lucru. În Alianţă au crezut şi alţii, iar preşedintele Băsescu a fost unul dintre susţinătorii ei", afirmă Sârbu în interviul pentru "Cotidianul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici