Iliescu: Iliescu este, încă, un brand în România, cine se asociază cu mine are de câştigat

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, într-un interviu difuzat, duminică, de Realitatea TV, că "Iliescu" este un brand încă în România, menţionând că nu el are nevoie de PSD, ci PSD are nevoie de el şi că cine se asociază cu el are de câştigat.

195 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Iliescu este, încă, un brand în România, cine se asociază cu mine are de câştigat

Iliescu: Iliescu este, încă, un brand în România, cine se asociază cu mine are de câştigat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Iliescu este, încă, un brand în România (...) Cine se asociază cu mine are de câştigat", a spus Iliescu la Realitatea TV.

Fostul şef de stat a menţionat că nu el are nevoie de PSD, ci PSD are nevoie de el.

Iliescu l-a criticat pe actualul preşedinte pentru că nu are "cultura" dialogului şi nu respectă regulile democratice.

Iliescu a mai spus că, astfel, chemările preşedintelui la consultări nu sunt credibile.

Preşedintele de onoare al PSD a mai spus că observă o maturizare a discursului lui Victor Ponta, care pare a se pregăti pentru o carieră guvernamentală şi, astfel, doreşte să aibă mesaje publice mai pline de substanţă.

De asemenea, el a spus că observă o complementaritate a discursurilor lui Ponta cu cele ale lui Crin Antonescu.

Cu toate acestea, el a menţionat că mai este mult până în 2014, când sunt programate alegerile prezidenţiale.

Ion Iliescu a împlinit, sâmbătă, 82 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici