Iliescu: Intervenţia lui Băsescu este o diversiune electorală

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, miercuri, că intervenţia de marţi seară a preşedintelui Traian Băsescu, de la Realitatea TV, a fost o diversiune electorală menită să distragă atenţia de la alegerile locale.

20 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Intervenţia lui Băsescu este o diversiune electorală

Iliescu: Intervenţia lui Băsescu este o diversiune electorală

Iliescu a afirmat că acuzaţiile pe care Traian Băsescu le-a formulat, marţi seară, la adresa sa, sunt "o diversiune electorală".

"Nici nu vreau să îl iau în seamă. Ce am avut de spus am spus şi, mai departe, nu intru în această cursă diversionistă a domnului Băsescu, care vrea să sustragă atenţia de la tema zilei: alegerile locale. Eu cu domnul Băsescu nu sunt în competiţie electorală", a adăugat el.

Întrebat de ce l-a acuzat Băsescu că este bolnav de putere, Iliescu a răspuns: "Este exact ceea ce îl caracterizează pe domnul Băsescu. Asta o puteţi simţi foarte bine".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la Realitatea TV, că Ion Iliescu "ar trebui să iasă la pensie, să-şi vadă de comunismul lui" şi l-a acuzat pe fostul şef al statului că ar fi vrut să-l controleze, aşa cum a făcut şi cu Emil Constantinescu. De asemenea, Băsescu l-a acuzat pe Iliescu că e bolnav de putere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici