Video Iliescu îşi doreşte, de Sf Ion, ca PSD să nu îşi piardă firea şi identitatea

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, miercuri, la fostul sediu senatorial din strada Atena, unde primeşte vizita celor care doresc să îi ureze "La Mulţi Ani" cu ocazia zilei onomastice, că îşi doreşte pentru el sănătate iar pentru PSD să nu îşi piardă firea şi identitatea.

33 afișări

Ca în fiecare an, fostul preşedinte Ion Iliescu îşi aniversează, de Sfântul Ion, ziua onomastică, la sediul senatorial din Str. Atena, unde zeci de persoane vin să îi transmită urările, de la colegi de partid până la simpli cetăţeni.

Iliescu a sosit la sediu în jurul orei 10.00, declarând că îşi doreşte "sănătate pentru el, iar pentru partid, să nu îşi piardă firea şi identitatea".

Printre cei care au dorit să îl felicite pe Ion Iliescu de la primele ore ale dimineţii s-au numărat preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, ministrul de Interne, Gabriel Oprea, fostul ministru al Culturii Răzvan Teodorescu, membri ai confederaţiei Meridian precum şi reprezentanţi ai revoluţionarilor, printre care şi fostul deputat Emilian Cutean.

Peste 2.000.000 de români îşi serbează onomastica miercuri, de Sfântul Ioan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici