Iliescu: Mă lasă rece tot ce spune Dâncu

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, în replică la afirmaţiile liderului PSD Cluj, Vasile Dâncu la adresa sa, că îl "lasă rece" tot ceea ce spune Dâncu.

11 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Mă lasă rece tot ce spune Dâncu

Iliescu: Mă lasă rece tot ce spune Dâncu (Imagine: Mediafax Foto)

Iliescu a comentat, totuşi, afirmaţia lui Vasile Dâncu, potrivit căruia el nu a avut niciodată legitimitate politică în Transilvania.

"Problema se pune pentru organizaţia judeţeană Cluj. Eu niciodată nu am candidat la vreo funcţie în Cluj. Eu am candidat la nivelul ţării şi eu pot fi judecat numai în raport de scorul obţinut de ţară. Dar mă lasă rece tot ce spune domnul Dâncu. Nu mă interesează", a precizat Iliescu.

Preşedintele PSD Cluj, senatorul Vasile Dâncu, susţine că legitimitatea politică a lui Ion Iliescu nu s-a creat niciodată în Transilvania, având în vedere voturile obţinute de acesta la diverse scrutinuri prezidenţiale, şi s-a întrebat dacă "Iliescu ar fi trebuit dizolvat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici