Iliescu: Relaţia între PSD şi PDL este cu năbădăi, ca într-o căsătorie cu nervozităţi

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, înaintea BPN, că nu vede alternativă la coaliţia de guvernare dintre PSD şi PDL şi a caracterizat relaţia dintre cele două partide ca o căsătorie cu nervozităţi.

11 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Relaţia între PSD şi PDL este cu năbădăi, ca într-o căsătorie cu nervozităţi

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti dacă este posibilă ruperea coaliţiei de guvernare, Iliescu a spus: "Nu cred, nu este simplu. Relaţia dintre partenerii de guvernare este cu năbădăi, ca într-o căsătorie cu nervozităţi".

Preşedintele de onoare al PSD a afirmat că era limpede încă de la momentul semnării Pactului între PDL şi PDL că această coaliţie nu va fi una "normală, obişnuită".

"Sunt puncte de vedere divergente, dar în politică trebuie să ştii să fii deschis la dialog permament", a adăugat el.

Iliescu a mai spus, întrebat de jurnalişti, că nu vede alternativă la actuala coaliţie în actualul context.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici