Iliescu: Speculaţiile pe tema ruperii USL, o extrapolare artificială, total aberantă

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, miercuri, că speculaţiile pe tema ruperii USL reprezintă o extrapolare artificială, total aberantă, care nu este confirmată de niciunul dintre conducătorii USL.

120 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Speculaţiile pe tema ruperii USL, o extrapolare artificială, total aberantă

Ion Iliescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Întrebat dacă tensiunile dintre PNL şi PSD, exprimate în declaraţii oficiale de liderii USL, pot grăbi procesul de rupere a Uniunii, Iliescu a răspuns: "Eu văd că tot speculaţi pe această chestiune. Nu am constatat aşa ceva. Adică sunt opinii, că se exprimă tot felul de puncte de vedere în abordarea unor chestiuni sau a altora, asta e una, dar eu nu am văzut elemente de ruptură în coaliţie. Adică această extrapolare este total aberantă".

Iliescu a spus că deocamdată există o alianţă a PNL cu PSD care funcţionează bine, iar Guvernul lucrează în virtutea acestei alianţe.

"Că pot fi puncte de vedere diferite pe o temă sau alta, asta nu însemană ruptură, nu înseamnă elemente de discordie care să ducă la ruptura alianţei. Mi se pare că e o extrapolare total artificială pe care nu o confirmă nimeni din conducătorii celor două partide", a arătat Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici