Iliescu: Sper să nu se pună problema ca PSD să aleagă între mine şi Lavinia Şandru

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că speră ca niciodată să nu se pună în partid problema de a se alege între el şi Lavinia Şandru, precizând că i se pare anormal să se apeleze, în vederea alegerilor pentru PE, la candidaţi din afara formaţiunii.

17 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Sper să nu se pună problema ca PSD să aleagă între mine şi Lavinia Şandru

Iliescu: Sper să nu se pună problema ca PSD să aleagă între mine şi Lavinia Şandru

"Adică eu şi Lavinia Şandru? Astfel se pune problema? Eu sper ca niciodată în partid să nu se pună în acest fel lucrurile. Să aleagă între mine şi Lavinia Şandru sau nu ştiu mai cine încă", a spus Iliescu.

Întrebat dacă nu se gândeşte la o demisie din partid în cazul în care s-ar întâmpla ca Lavinia Şandru să figureze pe lista candidaţilor PSD, Iliescu a răspuns că speră ca în balanţă să nu se afle niciodată poziţia sa.

"Eu sper că niciodată să nu se afle partidul, conducerea lui, în faţa unei asemenea situaţii, să pună în balanţă poziţia şi părerea mea... Mie mi se pare anormal, am spus, ca să apeleze la candidaţi din afara partidului şi nu avem nevoie de asemenea importuri", a menţionat Ion Iliescu.

Vicepreşedintele PSD Radu Moldovan a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că îi va propune preşedintelui PIN, Lavinia Şandru, să candideze pe lista PSD la alegerile europarlamentare. Moldovan, care este şi vicepreşedinte al PSD Bistriţa-Năsăud, a precizat că îi va adresa această propunere Laviniei Şandru în cursul săptămânii viitoare. El va face această propunere şi colegilor săi din conducerea PSD Bistriţa-Năsăud, urmând să consulte şi conducerea centrală a PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici