Imaginea proastă a României, cauzată şi de miniştrii care apar la televizor luând plicuri

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că imaginea proastă a României este cauzată şi de miniştrii care vor să cumpere terenuri în deşert pentru infractori sau care "apar la televizor luând plicuri", precum şi de Guvernul care stă în funcţie deşi are doar 20% susţinere.

5 afișări
Imaginea articolului Imaginea proastă a României, cauzată şi de miniştrii care apar la televizor luând plicuri

Imaginea proastă a României, cauzată şi de miniştrii care apar la televizor luând plicuri

El consideră că situaţia din Italia este departe de a fi o problemă de politică externă şi este cauzată de situaţia socială gravă creată de realităţile din România, care a împins mulţi români, inclusiv infractori, înspre această ţară.

Băsescu a menţionat că le-a spus ambasadorilor din statele UE, pe care i-a primit, miercuri, la Cotroceni, că problema romilor nu este doar a României, ci a tuturor ţărilor Uniunii.

El a adăugat că sunt "mai mulţi români decât romi care au comis ilegalităţi pe teritoriul Italiei".

Băsescu a spus că imaginea proastă a României este cauzată şi de miniştrii care vor să cumpere, "chiar şi în glumă", terenuri în deşert pentru infractori sau care "apar la televizor luând plicuri", precum şi de faptul că Guvernul stă în funcţie deşi are doar 20% susţinere în Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici