Impozitarea tichetelor de masă. Ciucă: Oamenii să nu piardă din venituri

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, admite posibilitatea impozitării tichetelor de masă, dar numai în aşa fel încât oamenii să nu piardă din venituri.

3278 afișări
Imaginea articolului Impozitarea tichetelor de masă. Ciucă: Oamenii să nu piardă din venituri

Impozitarea tichetelor de masă. Ciucă: Oamenii să nu piardă din venituri

Întrebat de jurnalişti despre măsura care priveşte impozitarea tichetelor de masă, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a spus că este o măsură discutată în Coaliţie.

„Este o măsură pe care am discutat-o şi la care se va veni cu o decizie în sensul în care trebuie să facem în aşa fel încât oamenii să nu piardă din venituri. Motiv pentru care creşterea salariului minim să fie direct proporţională cu această plată a taxei pentru sănătate”, a spus Ciucă.

Despre taxa pe lux, inclusiv pe maşinile scumpe, Ciucă a spus că sunt „măsuri în discuţie”, nefiind finalizate.

Despre faptul că mulţi liberali au spus că nu sunt de acord cu unele taxe şi impozite negociate până acum cu partenerii de la guvernare, preşedintele PNL a spus că „aici nu discutăm despre nemulţumirile unuia sau altuia”.

„Aici discutăm despre responsabilitatea pe care o avem fiecare dintre noi şi să facem în aşa fel încât să asigurăm stabilitatea economică şi funcţionarea economiei, pentru că doar aşa putem să menţinem această linie de creştere economică a României, care, şi în momentul de faţă, după toate evaluări, inclusiv ale instituţiilor de evaluare internaţionale, se menţine între 2-3% până la sfârşitul anului”, a mai spus liderul liberal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici