Încă o excludere din USR, după cea a Olimpiei Ardelean. Un alt membru, suspendat pentru 3 luni

Biroul Naţional al USR a decis, miercuri seara, excluderea din partid a Claudiei Postelnicescu şi suspendarea din formaţiune pentru o perioadă de trei luni a lui Ciprian Lupaş, au declarat surse din USR, pentru MEDIAFAX.

1229 afișări
Imaginea articolului Încă o excludere din USR, după cea a Olimpiei Ardelean. Un alt membru, suspendat pentru 3 luni

Încă o excludere din USR, după cea a Olimpiei Ardelean. Un alt membru, suspendat pentru 3 luni-surse

În cadrul şedinţei au fost discutate şi sesizările făcute de membri ai formaţiunii împotriva lui Vişinel Bălan, Daniel Giurcă şi Cosmin Stoenoiu, potrivit surselor citate.

A doua excludere din USR vine la o săptămână după ce BN a decis să nu mai fie membru al USR Olimpia Ardelean, care activa la filiala din Ilfov.

Colegii i-au reproşat Claudiei Postelnicescu că are postări critice pe Facebook la adresa lui Dan Barna. Ea deja a reacţionat, marţi, pe reţeaua de socializare în legătură cu ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Biroului Naţional al USR.

„Hai că asta e culmea tupeului! Sunt acuzată că îmi „hărţuiesc” colegii şi că vorbesc „urât” despre Barna. Îmi asum tot ce am spus despre Barna: că este mediocru, că distruge partidul, că a avut un eşec major strict bazat pe incompetenţa proprie, că favorizează o gaşcă de sicofanţi şi profitori care beneficiază în mod exclusiv de resursele partidului”, a scris Claudia Postelnicescu, marţi pe Facebook.

Aceasta a adăugat că a primit sesizări de la tot felul de „agramaţi” şi „bolovani”, care habar nu au să se exprime, imediat după ce a fost numită purtător de cuvânt la USR Ilfov.

Ea a mai precizat că nu contează în partid decât ce vrea Dan Barna şi „soldaţii loiali căzuţi în adulaţie” care i-au făcut sesizări.

Olimpia Ardelean, de la USR Ilfov, a acuzat că a fost exclusă din organizaţie pentru o postare făcută la începutul lunii noiembrie în care amintea că Dan Barna că a ştiut de semnături false la iniţiativa „Fără Penali”. Ea reclamă o „execuţie” miercuri seara a Biroului Naţional al partidului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
usr,
excludere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici