Video Scandal la CEx PSD. „Ceauşescu”, încătuşat în faţa sediului social-democraţilor din Kiseleff/ Protestatarul a fost amendat cu 1.000 de lei | FOTO, VIDEO

Protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut sub numele de „Ceauşescu” a fost încătuşat luni seară la sediul PSD din Kiseleff, acolo unde se desfăşoară şedinţa Comitetului Executiv. La scurt timp protestatarul a acuzat dureri de inimă. Acesta a fost dus la secţie pentru tulburarea liniştii publice.

10345 afișări

Protestatarul obişnuit să protesteze în faţa sediului PSD în momentul în care au loc şedinţele a venit şi luni seară la sediul din Kiseleff unde se desfăşoară şedinţa CEx.

Sursa FOTO: Mediafaxfoto Alexandru Dobre

Poliţia l-a luat pe Marian Moroşanu cu maşina la secţie pentru tulburarea liniştii publice.

Protestatarul „Ceauşescu”, amendat cu 1.000 de lei după scandalul din faţa PSD

Protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut sub numele „Ceauşescu”, a fost amendat, luni seara, cu 1.000 de lei, acesta fiind acuzat că a avut un comportament agresiv şi a folosit un limbaj vulgar, după ce ar fi forţat intrarea în curtea sediului PSD, au declarat surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Marian Moroşanu, zis „Ceauşescu”, a fost amendat cu suma de 1.000 de lei, pentru că ar fi avut un comportament agresiv şi ar fi folosit un limbaj vulgar în timp ce protesta în faţa sediului PSD din Kiseleff, unde se desfăşura şedinţa Comitetului Executiv.

Se pare că întreg scandalul ar fi pornit după ce „Ceauşescu” ar fi forţat poarta sediului partidului.

În momentul imobilizării, Marian Moroşanu a acuzat dureri în zona inimii, în zonă fiind solicitată o ambulanţă , însă bărbatul a refuzat să i se acorde îngrijiri medicale.

Taguri:
ceauşescu,
psd,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici