Independenţii îşi anunţă în plen sprijinul "necondiţionat" pentru Cabinetul Boc

Grupul parlamentarilor independenţi şi-a anunţat, miercuri, în plenul Parlamentului, sprijinul necondiţionat pentru noul Guvern, prin vocea senatorului independent Liviu Câmpanu, care a spus că cei pe care îi reprezeintă vor fi "parteneri loiali, dar nu comozi" ai cabinetului condus de Emil Boc.

19 afișări
Imaginea articolului Independenţii îşi anunţă în plen sprijinul "necondiţionat" pentru Cabinetul Boc

Senatorul independent Liviu Câmpanu (Imagine: Senat)

"Veţi avea în noi parteneri loiali, dar nu comozi, pentru că vom fi primii care vom semnala, dacă vor exista, derapaje de la interesul naţional", a spus senatorul independent, la dezbaterea din Parlament legată de învestirea Guvernului Boc.

Câmpanu a mai spus că în atenţia premierului ar trebui să se afle necesitatea începerii unei dezbateri naţionale privind starea naţiunii.

"Cetăţenii au dreptul să ştie cu exactitate situaţia economică a României, paşii pe care îi veţi urma pentru a scoate România din criză. Vă asigur de sprijinul nostru şi vă urez tuturor Sărbători fericite, sănătate şi putere de muncă!", şi-a încheiat discursul Liviu Câmpanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici