Înscrierea Alianţei FC-PNŢCD în registrul partidelor a fost respinsă. Ungureanu: Eroare tehnică

Tribunalul Bucureşti a respins înscrierea Alianţei pentru Dreptate şi Adevăr FC-PNŢCD în Registrul Partidelor Politice, preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu afirmând că este vorba despre unele formalităţi care au fost omise, eroarea tehnică urmând a fi depăşită în cel mai scurt timp.

653 afișări
Imaginea articolului Înscrierea Alianţei FC-PNŢCD în registrul partidelor a fost respinsă. Ungureanu: Eroare tehnică

Înscrierea Alianţei FC-PNŢCD în registrul partidelor a fost respinsă. Ungureanu: Eroare tehnică (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, a făcut, marţi, "câteva declaraţii cu privire la hotărârea Tribunalului Bucureşti de a respinge înscrierea alianţei politice Alianţa pentru Dreptate şi Adevăr în Registrul Partidelor Politice", potrivit unui comunicat remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

"Alianţa pentru Dreptate şi Adevăr este şi va ramâne o construcţie politică vie, în plină activitate. Nu ne împiedicăm de chestiuni procedurale - vor fi clarificate toate chestiunile care au determinat decizia de astăzi a Tribunalului Bucureşti şi în cel mai scurt timp posibil alianţa dintre Forţa Civică şi Partidul Naţional Tărănesc Creştin Democrat va fi consfinţită şi oficial (...) Vrem să fie extrem de limpede - alianţa noastră nu a fost contestată de nimeni, nu există motive pentru un astfel de demers. Este pur şi simplu vorba despre unele formalităţi care au fost omise, despre o eroare tehnică", a precizat liderul Forţei Civice.

El a mai spus că speră ca "aceste mici impedimente să fie depăşite în cel mai scurt timp".

"Sperăm ca aceste mici impedimente să fie depăşite în cel mai scurt timp, însă - în orice caz - ne asumăm şi forma de alianţă electorală, vom participa împreună în procesele electorale care urmează", a concluzionat Mihai-Răzvan Ungureanu, citat în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici