Interviu cu europarlamentarul PDL Cristian Preda, LIVE pe www.mediafax.ro, vineri de la ora 10.00

www.mediafax.ro difuzează, vineri, incepand cu ora 10.00, un interviu LIVE cu europarlamentarul PDL Cristian Preda care a lansat recent, împreună cu Sever Voinescu şi Monica Macovei, o platformă pentru relansarea Partidului Democrat Liberal. Cei trei nu au dezvăluit până acum dacă vor depune şi o moţiune pentru şefia partidului. Termenul de depunere a moţiunilor pentru preşedinţia PDL expiră luni.

26 afișări
Imaginea articolului Interviu cu europarlamentarul PDL Cristian Preda, LIVE pe www.mediafax.ro, vineri de la ora 10.00

Interviu cu europarlamentarul PDL Cristian Preda, LIVE pe www.mediafax.ro, vineri de la ora 10.00 (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Intră pe www.mediafax.ro vineri, la ora 10.00, şi vei afla ce va face Cristian Preda la congresul PDL din 14 mai.

Pentru a-i adresa întrebări europarlamentarului PDL, postează un comentariu în câmpul de mai jos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici