Învârtita ca la Brăila. Prefectul judeţului s-a încurcat în timp ce saluta Garda de Onoare

  • Subprefectul cu atribuţii de prefect al judeţului Brăila, Simona Drăghincescu, a făcut o dublă gafă în timpul ceremoniilor dedicate Zilei Naţionale a României.
  • Ea s-a încurcat în timp ce saluta Garda de Onoare din cauza emoţiilor sau pentru că nu cunoaşte protocolul aplicat în astfel de situaţii.
  • Ceremonia s-a desfăşurat marţi în centrul oraşului Brăila, iar ulterior, Drăghincescu a postat un mesaj pe Facebook despre ziua de 1 Decembrie.
1051 afișări
Imaginea articolului Învârtita ca la Brăila. Prefectul judeţului s-a încurcat în timp ce saluta Garda de Onoare

Învârtita ca la Brăila. Prefectul judeţului s-a încurcat în timp ce saluta Garda de Onoare

Şeful judeţului Brăila a făcut două gafe în timpul ceremoniei. Prima dată, Simona Drăghincescu a făcut dreapta împrejur în faţa Gărzii de Onoare şi apoi s-a învârtit de două ori în loc înainte de a pleca din faţa soldaţilor.

Ceremonia s-a desfăşurat marţi în centrul oraşului Brăila, iar ulterior, Drăghincescu a postat un mesaj pe Facebook despre ziua de 1 Decembrie.

„Sărbătorim astăzi împreună Ziua Naţională a României, cu recunoştinţă pentru sacrificiul şi înţelepciunea înaintaşilor noştri, care au făcut posibilă România Mare, dar şi cu încredere şi speranţă în viitorul pe care noi, ca naţiune, alegem să-l construim, în acord cu valorile democraţiei şi libertăţii. Ca de fiecare dată, Ziua Marii Uniri este un îndemn la unitate, solidaritate şi mândrie naţională. 1 Decembrie ne aminteşte, an de an, că această naţiune are forţa de a-şi împlini marile idealuri, chiar în pofida celor mai potrivnice circumstanţe istorice”, scrie în mesajul Simonei Drăghincescu, subprefectul cu atribuţii de prefect al judeţului Brăila.

Simona Drăghincescu a fost numită subprefect al judeţului Brăila în luna iulie, iar în luna august a primit atribuţii de prefect, după retragerea persoanei care ocupa această funcţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici