Ioan Mircea Paşcu, un sfat prietenesc: Cei care pleacă la Bruxelles să se bată pentru România, nu o faceţi prea tare

Europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu le dă „un sfat prietenesc”, într-o postare pe Facebook, colegilor social-democraţi care se vor duce la Bruxelles „să se bată pentru România”. Vicepreşedintele PE le spune acestora să nu se lupte prea tare, dacă nu vor să păţească precum el şi Victor Boştinaru.

1519 afișări
Imaginea articolului Ioan Mircea Paşcu, un sfat prietenesc: Cei care pleacă la Bruxelles să se bată pentru România, nu o faceţi prea tare

Ioan Mircea Paşcu: Cei care pleacă la Bruxelles să se bată pentru România, nu o faceţi prea tare

„Colegilor care pleacă la Bruxelles «să se bată pentru România», vreau să le dau un sfat prietenesc: nu o faceţi «prea tare», dacă nu vreţi s-o păţiţi ca mine şi ca Boştinaru!”, a scris Ioan Mircea Paşcu, pe Facebook.

Reacţia lui Ioan Mircea Paşcu vine în contextul în care nici el, nici europarlamentarul PSD Victor Boştinaru nu se mai regăsesc pe lista partidului la alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 26 mai.

Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat că social-democraţii care se vor duce la Bruxelles ca europarlamentari trebuie „să aibă nişte obiective patriotice 100%”, să aibă „obiectivele foarte clare ale unui patriot român” şi să se bată pentru România.

PSD are pe listă 43 de candidaţi la europarlamentare. Partidul deschide lista cu ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb, urmată de jurnalista Carmen Avram şi senatorul PSD Claudiu Manda.

Alţi social-democraţi care completează lista candidaţilor sunt: Cristian Terheş, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoş Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană, Crina Fiorela Chilat, Bălănică Mariana, Răzvan Popa, Luminiţa Jivan, Alin Pavelescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici