Ioan Oltean: Nu aş accepta şi nu mă interesează şefia MAI, sperăm în revenirea lui Blaga

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, luni, că nu îl interesează şi nu ar accepta să preia şefia MAI, el apreciind că ministrul demisionar Vasile Blaga este "singurul care ar trebui să conducă acest minister" şi şi-a exprimat speranţa ca acesta să revină asupra deciziei de a demisiona.

18 afișări
Imaginea articolului Ioan Oltean: Nu aş accepta şi nu mă interesează şefia MAI, sperăm în revenirea lui Blaga

Ioan Oltean: Nu aş accepta şi nu mă interesează şefia MAI, sperăm în revenirea lui Blaga (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Întrebat dacă este dispus să preia şefia MAI, Oltean a spus: "Nu, nu mă interesează, avem un ministru Blaga. Blaga este singurul om care trebuie să conducă acest minister".

Solicitat să comenteze demisia lui Vasile Blaga de la MAI, Oltean a spus: "Mai sperăm într-o revenire".

El a precizat că nu îl interesează şefia MAI şi că nu s-a pus în discuţie preluarea conducerii acestui minister de către persoana sa.

"Nu mă interesează (propunerea de a prelua MAI - n.r.). Nu s-a discutat, nu mă interesează", a spus Oltean.

BPN al PDL a decis, luni, mandatarea lui Emil Boc şi a conducerii executive a partidului de a discuta la Cotroceni şi de a lua o decizie privind conducerea Ministerului de Interne, a declarat deputatul Cristian Boureanu, care a adăugat că nu exclude ca Vasile Blaga să revină asupra demisiei.

Cristian Boureanu a precizat că există cel puţin şase propuneri vehiculate pentru funcţia de ministru al Internelor, în cazul în care demisia lui Vasile Blaga rămâne definitivă, nominalizându-i pe Traian Igaş, Ioan Oltean şi Cezar Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici