Ioan Rus a votat "pentru a scăpa de scandalul continuu care domină viaţa politică din ţară"

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a votat, duminică dimineaţă, la ora 8.30, la o secţie de votare de la Colegiul "Gheorghe Lazăr" din Capitală, spunând că speră ca "lucurile să se aşeze pe un făgaş normal, pentru a scăpa de scandalul continuu care domină viaţa politică din ţară".

244 afișări
Imaginea articolului Ioan Rus a votat "pentru a scăpa de scandalul continuu care domină viaţa politică din ţară"

Ioan Rus a votat "pentru a scăpa de scandalul continuu care domină viaţa politică din ţară" (Imagine: Raul Stef/Arhiva Mediafax Foto)

"Dreptul la vot este unul asigurat prin Constituţie, în consecinţă mi-am valorizat acest drept cu speranţa că lucurile se vor aşeza pe un făgaş normal, pentru a scăpa de scandalul continuu care de ani de zile domină viaţa politică din ţară", a afirmat Rus.

El a mai spus că la MAI este un grup operativ care monitorizează tot ce se întâmplă în ţară privind desfăşurarea REFERENDUMULUI, iar până în acest moment nu au fost înregistrate "incidente care să alermeze", ci doar probleme de ordin tehnic, precum întârzierea unuia din membrii biroului secţiei de votare.

Rus a precizat că pe parcursul acestei zile el se va afla la MAI, dar va merge şi în localităţi din jurul Capitalei pentru a vedea cum se desfăşoară REFERENDUMUL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici