Ioan Rus îl consideră pe Iliescu "inexistent din punct de vedere politic"

Ioan Rus, lider al "grupului de la Cluj", îl consideră pe Ion Iliescu "inexistent din punct de vedere politic" şi spune că nu are tentaţia de a răspunde acuzaţiilor aduse de acesta.

17 afișări
Imaginea articolului Ioan Rus îl consideră pe Iliescu "inexistent din punct de vedere politic"

Ioan Rus îl consideră pe Iliescu "inexistent din punct de vedere politic" (Imagine: Raul Ştef/MediafaxFoto)

"Sunt câţiva ani buni de când nu am vorbit nici cu şi nici despre Ion Iliescu şi nu înţeleg de unde i-a venit iniţiativa de a ne cataloga într-un fel sau altul. Nu am tentaţia de a-i răspunde, pentru că îl consider inexistent din punct de vedere politic pentru ceea ce ar trebui să fie un partid social-democrat în România", a declarat Ioan Rus corespondentului MEDIAFAX.

Rus i-a amintit lui Iliescu faptul că la Congresul PSD la care a candidat pentru un post de vicepreşedinte al partidului a luat mai multe voturi decât el.

"Am luat atunci dublul voturilor pe care le-a obţinut Ion Iliescu", a afirmat Rus.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a criticat, vineri, pe Ioan Rus şi pe Vasile Dâncu, despre care a afirmat că "sunt cârcotaşi mărginaşi", el apreciind că PSD nu are nevoie de un "teoretician ca Dâncu" sau "un arogant ca Rus".

Iliescu a spus că "reformatorii" Dâncu şi Rus trebuiau să creeze la Cluj o organizaţie exemplară, modernă, eficientă şi penetrantă şi a arătat că acest lucru nu s-a întâmplat, aceştia fiind "umiliţi" de Emil Boc

"I-a umilit Boc şi pe teoreticianul Dâncu şi pe aroganul Rus. Aşa că să nu vină cu lecţii cei care nu au fost capabili de nimic în acest partid şi au cârcotit de la margine. De cârcotaşi mărginaşi cred că nu are nevoie PSD", a spus Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici