Ioan Rus: Nemernicii de la guvernare nu sunt în stare nici să aibă grijă de românii din afară

Vicepreşedintele PSD Ioan Rus i-a criticat, miercuri, la Satu Mare, pe reprezentanţii Guvernului Tăriceanu, numindu-i "nemernici" pentru că nu reuşesc să controleze criza românilor din afara graniţelor ţării.

26 afișări
Imaginea articolului Ioan Rus: Nemernicii de la guvernare nu sunt în stare nici să aibă grijă de românii din afară

Ioan Rus: Nemernicii de la guvernare nu sunt în stare nici să aibă grijă de românii din afară (Imagine: Mediafax Foto)

Ioan Rus a declarat, miercuri, la evenimentul lansării candidaţilor PSD Satu Mare pentru alegerile locale, că Guvernul Tăriceanu II este cel mai slab pe care l-a avut România vreodată.

"Ce se întâmplă în România este un dezastru naţional. Avem de-a face cu cel mai slab Guvern dintotdeauna. Poporul român are nevoie de social-democraţie, iar noi trebuie să intrăm în acţiune cu adevărat. Noi am purtat bătălia pentru libera circulaţie a românilor, ca să ştie toţi românii cum arată Europa. Aceşti nemernici ce se află la guvernare nu sunt în stare nici să aibă grijă de românii care se află în afara ţării", a spus Rus în faţa a peste 1.000 de membri PSD.

Liderul PSD a atacat şi "haitele de analişti portocalii, care stau seara la TV".

"Nu trebuie să ne lăsăm intimidaţi de haitele de analişti portocalii care stau seara la TV. Ştim că lor le este bine, dar poporului nu", a mai declarat Ioan Rus.

Vicepreşedintele PSD, Ioan Rus, a participat, miercuri, alături de vicepreşedintele Vasile Dâncu şi de europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu, la lansarea candidaţilor PSD Satu Mare pentru alegerile locale din iunie. La evenimentul care a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor au participat peste 1.100 de membri şi simpatizanţi PSD.

La Primăria Satu Mare candidează, din partea PSD, medicul Dorel Coica, în timp ce pentru conducerea Consiliului Judeţean PSD îl susţine, alături de alte şase partide, pe candidatul independent Valer Marian.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici