Ioan Rus: Stroe a fost un şmecheraş de Bucureşti, un şmecheraş de mâna a doua

Fostul ministru de Interne Ioan Rus l-a caracterizat pe actualul şef al MAI, Radu Stroe, drept un "şmecheraş de mâna a doua" care a făcut un "joc de glezne", dar până la urmă a înaintat Curţii Constituţionale aceleaşi date pe care dorea să le prezinte şi el pe subiectul referendumului din 29 iulie.

1704 afișări
Imaginea articolului Ioan Rus: Stroe a fost un şmecheraş de Bucureşti, un şmecheraş de mâna a doua

Ioan Rus (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Ioan Rus l-a catalogat pe Stroe drept "un şmecheraş de Bucureşti" într-un interviu acordat Transilvania Live, comentând momentul demisiei sale de la şefia Ministerului de Interne.

El a susţinut că nu a dorit să se ascundă în spatele premierului atunci când a susţinut că nu pot fi prezentate date nereale privind numărul celor din listele electorale permanente.

"A făcut puţin joc de gleznă la televizor (Stroe - n.r.), cum o să schimbe el la Curte, cu ce date... după care a adus exact aceleaşi date. La sfârşit, pe stradă aşa, la nivel de şmecher de Bucureşti, a fost foarte interesant câteva zile, după care în momentul în care i s-a pus o hârtie pe care să o semneze, ce să semneze altceva decât realitatea. (...) Atunci practic noi am plecat, domnul ăsta ministru delegat... nu-mi pare rău de mine, doar de Dobre îmi pare rău care este un excepţional specialist în administraţie. Pe domnul Stroe acesta nu-l cunosc decât aşa, când l-am văzut mi s-a părut un şmecheraş de mâna a doua", a susţinut Rus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici