Ioan Rus, Vasile Dâncu şi Vasile Puşcaş nu vor participa la Congresul PSD

Fostul lider al PSD Ioan Rus a acuzat, joi, actuala conducere a partidului, la Conferinţa Extraordinară a PSD Cluj, că a "privatizat" partidul şi a spus că, în semn de protest faţă de organizarea Congresului, nici el, nici Vasile Dâncu, nici Vasile Puşcaş nu vor participa la acesta.

189 afișări
Imaginea articolului Ioan Rus, Vasile Dâncu şi Vasile Puşcaş nu vor participa la Congresul PSD

Fostul lider al PSD Ioan Rus (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Cred că PSD a fost privatizat de preşedintele partidului şi de o ceată de haidamaci care nu slujesc interesul partidului", a spus Rus.

Potrivit acestuia, "PSD funcţionează acum ca un SRL, în interiorul acţionarilor, şi obţine profit pentru proprietarii săi".

"PSD nu are acţionari, este un bun al tuturor, şi trebuie să slujească interesele celor mulţi", a afirmat Rus.

El a adăugat că, în semn de protest faţă de organizarea Congresului, nici el, nici Vasile Dâncu şi nici Vasile Puşcaş nu vor participa la acest eveniment.

Rus participă la Conferinţa Extraordinară a PSD Cluj, la care este prezent şi vicepreşedintele partidului Cristian Diaconescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici