Iohannis a rechemat patru ambasadori, printre care şi pe cel din China

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretele de rechemare în ţară pentru patru ambasadori, printre care şi cel în China şi Mongolia, Doru Romulus Costea.

784 afișări
Imaginea articolului Iohannis a rechemat patru ambasadori, printre care şi pe cel din China

Iohannis a rechemat patru ambasadori, printre care şi cel din China (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

Astfel, Nicolae Năstase a fost rechemat din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Tunisiană, Nicolae Ureche din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Kazahstan, în Republica Kârgâzstan şi în Republica Tadjikistan, iar Doru Romulus Costea din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Populară Chineză şi în Mongolia.

Totodată, Gruia Otiliu Jacotă a fost rechemat din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Thailandei şi în Republica Populară Democrată Laos.

Fost secretar de stat pentru afaceri globale în MAE, Doru Romulus Costea a fost numit ambasador în China în 2011.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici