Video Dragnea, întrebat dacă menţine intenţia ca premierul să aibă carnet PSD: Categoric, şi nu de o zi-două

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, marţi, dacă îşi menţine intenţia ca premierulu pe care îl va propune PSD să aibă carnet de membru de partid, el răspunzând că menţine "categoric" această intenţie, iar carnetul de membru al viitorului premier nu va fi obţinut "de o zi-două".

998 afișări

Jurnaliştii l-au întrebat, marţi, pe Dragnea, dacă în privinţa premierului PSD îşi menţine intenţia ca acesta să aibă carnet de membru, liderul social-democrat răspunzând: "Da, categoric, şi nu de o zi-două".

În acest context, Dragnea a fost întrebat de jurnalişti despre ultima variantă de premier vehiculată, respectiv prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, făcând astfel trimitere la faptul că acesta nu are carnet de membru PSD.

"Eu am văzut foarte multe guverne făcute – sigur, diferă, în funcţie de televiziune – dar candidatul pentru prim-ministru va fi propus de PSD, susţinut de ALDE şi, dacă preşedintele va accepta propunerea noastră, guvernul va fi făcut de către PSD plus ALDE, nu de presă", a comentat Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici