Iohannis: Am convenit că menţinerea unităţii pentru viitoarea arhitectură instituţională e crucială

„Am convenit că menţinerea unităţii şi solidarităţii noastre pentru viitoarea arhitectură instituţională este crucială”, transmite Klaus Iohannis după întrevederea cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

176 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Am convenit că menţinerea unităţii pentru viitoarea arhitectură instituţională e crucială

Sursa foto: X / @KlausIohannis

„Am primit-o astăzi la Palatul Cotroceni pe Ursula von der Leyen, Preşedintele Comisiei Europene. Am avut discuţii aprofundate despre cele mai importante teme europene, cu accent pe alegerile europene din acest an. Am convenit că menţinerea unităţii şi solidarităţii noastre pentru viitoarea arhitectură instituţională este crucială”, transmite preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost primită, miercuri dimineaţă, la Palatul Cotroceni.

Şeful statului român are pe agenda de miercuri primirea mai multor oficiali europeni, în marja congresului PPE, care are loc miercuri şi joi, la Bucureşti.

Printre aceştia se numără şi preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici