Iohannis: Am datoria de a le cere românilor "să preţuaiscă şi să cinstească" Drapelul Naţional

Ziua Drapelului Naţional este "o sărbătoare de suflet", spune preşedintele Klaus Iohannis într-un mesaj cu ocazia acestei aniversări, menţionând că are "datoria, dar şi privilegiul, de a cere tuturor românilor să preţuiască şi să cinstească Drapelul Naţional".

593 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Am datoria de a le cere românilor "să preţuaiscă şi să cinstească" Drapelul Naţional

Iohannis: Am datoria de a le cere românilor "să preţuaiscă şi să cinstească" Drapelul Naţional (Imagine: Mediafax Foto)

"Ziua de 26 iunie, Ziua Drapelului Naţional, este pentru toţi românii o sărbătoare de suflet. Drapelul, ca simbol naţional, ne reaminteşte permanent de jertfele înaintaşilor pentru o Românie modernă, stat naţional, suveran, independent, unitar şi indivizibil, partener al Alianţei Nord-Atlantice şi membru de încredere al Uniunii Europene (...) Cu prilejul acestei sărbători, am datoria, dar şi privilegiul, de a cere tuturor românilor să preţuiască şi să cinstească Drapelul Naţional", se spune în mesajul postat vineri pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele susţine că "Tricolorul reprezintă liantul generaţiilor de români care au contribuit la construcţia României de astăzi" şi "simbolul absolut al românilor de pretutindeni".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici