Iohannis, de Ziua Învăţătorului: să-i onorăm pe cei care îndrumă primii paşi pe calea cunoaşterii

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis un mesaj cu prilejul Zilei Învăţătorului. Să onorăm munca şi devotamentul celor care îndrumă primii paşi pe calea cunoaşterii, a transmis şeful statului.

Urmărește
88 afișări
Imaginea articolului Iohannis, de Ziua Învăţătorului: să-i onorăm pe cei care îndrumă primii paşi pe calea cunoaşterii

Iohannis, de Ziua Învăţătorului: să-i onorăm pe cei care îndrumă primii paşi pe calea cunoaşterii

„Astăzi sărbătorim Ziua Învăţătorului, prilej să onorăm, cu recunoştinţă, munca asiduă şi devotamentul celor care, cu multă căldură, îndrumă primii paşi pe calea cunoaşterii. Gheorghe Lazăr, cel care a pus bazele învăţământului modern românesc şi pe care îl celebrăm azi, ne-a oferit o lecţie preţioasă: perseverenţa, pusă în slujba unei aspiraţii nobile, este de neînfrânt! Idealul său, ca şcoala românească să fie un spaţiu neîngrădit de acces la cultură şi educaţie pentru toţi copiii, trebuie să dăinuie. La mulţi ani, dragi dascăli”, a comunicat preşedintele Iohannis.

Ziua Învăţătorului este sărbătorită de fiecare dată pe 5 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici