Iohannis despre coaliţia PNL-PSD: Motivul principal a fost îndeplinit

Obiectivul principal al existenţei coaliţiei PNL-PSD-UDMR a fost îndeplinit, spune preşedintele Klaus Iohannis, întrebat dacă alianţa partidelor va rezista testului rocadei guvernamentale: „România este stabilă şi este guvernată”, a spus Iohannis.

865 afișări
Imaginea articolului Iohannis despre coaliţia PNL-PSD: Motivul principal a fost îndeplinit

Klaus Iohannis, Facebook

Klaus Iohannis a fost întrebat de jurnalişti, într-o conferinţă de presă, dacă se va face rotaţia premierilor se va face în luna mai, iar el a spus că el este foarte mulţumit de existenţa coaliţiei guvernamentale.

„Eu sunt foarte mulţumit că există această coaliţie, că România este guvernată, că România este stabilă, căa cest guvern are o majoritate solidă în parlament şi că am evitat să intrăm în recesiune, am reuşit să trecem până acum cu bine prin toate crizele care au venit peste noi. Nu cred că este puţin lucru. Că se mai ceartă unul cu altul... că mai iasă câte un politician avid de notorietate publică... aşa e în politică. Nu cred că putem să ne aşteptăm vreodată ca politicienii să stea frumos acolo, în banca lor, şi să nu zică nimic, că nu ar fi politicieni. În principiu, însă, lucrurile funcţionează în mare şi s-a văzut. România are creştere economică, are una dintre cele mai mari creşteri economice. Criza energetică nu a dus la sărăcirea populaţiei României. În continuare putem să ne încălzim casele, putem să aprindem lumina şi acest lucru nu a fost chiar aşa de la sine înţeles când a început criza şi când toată lumea ne-a spus că nu o să facem faţă. Ba uite că am făcut faţă. Inflaţia scade cu toate că au fost suficient de mulţi care ne-au spus că nu o să fim în stare să facem nimic. Iată că totuşi am făcut. Inflaţia scade şi compensaţii vor exista şi vor fi făcute în aşa fel încât românii să nu simtă aceste crize foarte mult în buzunarul propriu”, a spus Klaus Iohannis.

Acesta a afirmat că „obiectivul principal şi motivul principal al existenţei acestei coaliţii a fost îndeplinit: România este stabilă şi este guvernată”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici