Iohannis despre interlopi: Există la MAI o preocupare reală, nu se poate rezolva peste noapte

  • Preşedintele Klaus Iohannis susţine că în cazul interlopilor există la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) o preocupare reală
  • Cu toate acestea, nu trebuie să ne aşteptăm ca aceste probleme să se rezolve peste noapte
  • „Lupta împotriva clanurilor este una de durată”, a spus şeful statului.
1011 afișări
Imaginea articolului Iohannis despre interlopi: Există la MAI o preocupare reală, nu se poate rezolva peste noapte

Iohannis despre interlopi: Există la MAI o preocupare reală, nu se poate rezolva peste noapte

Întrebat miercuri într-o conferinţă de presă ce crede despre faptul că şefii Poliţiei Române ar fi mers să negocieze înmormânarea unui interlop, Klaus Iohannis a spus că aceste chestiuni sunt ”chestiuni foarte îngrijorătoare”.
Klaus Iohannis, preşedintele României: Am discutat de două ori cu ministrul de Interne şi cu şeful Poliţiei, la MAI există o preocupare reală, se organizează şi se iau măsuri. însă nu trebuie să ne aşteptăm să se rezolve peste noapte aceste chestiuni.

Preşedintele a subliniat că prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD aceşti interlopi au fost toleraţi, iar acum nu mai sunt toleraţi.

„Lupta împotriva clanurilor este una de durată”, a spus şeful statului.

Klaus Iohannis a adăugat că problema clanurilor de interlopi este una de ”siguranţă a cetăţeanului”.

„Această chestiune este una care necesită foarte multă implicare şi atenţie din partea mai multor ministere şi instituţii. Am discutat despre aceste chestiuni şi ştiu că se lucrează foarte serios pentru a combate aceste clanuri sau cum apare în literatura de specialitate, „crimă organizată”, a mai spus preşedintele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici