Iohannis, despre sprijinul lui Antonescu: E cam târziu, dar ar fi bine şi acum. Orice vot contează

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că nu îl interesează dacă fostul preşedinte al partidului Crin Antonescu îl va susţine în cele din urmă, menţionând însă că sprijinul acestuia, chiar dacă ar fi unul târziu, ar fi un lucru bun, pentru că ”orice vot contează”.

681 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre sprijinul lui Antonescu: E cam târziu, dar ar fi bine şi acum. Orice vot contează

Iohannis, despre sprijinul lui Antonescu: E cam târziu, dar ar fi bine şi acum. Orice vot contează (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Iohannis a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă după cele două dezbateri cu Victor Ponta a avut vreun schimb de mesaje cu fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu.

”Nu am avut niciun schimb de mesaje, acuma nici nu mă interesează în faza asta”, a replicat liderul PNL.

El a fost întrebat de ce nu-l mai interesează subiectul legat de susţinerea din partea lui Antonescu.

”Ar fi cam târziu, dar ar fi bună şi acuma. Orice vot contează”, a mai spus Iohannis.

Liderul PNL a menţionat că se aşteaptă ca Antonescu să participe la vot la al doilea tur de scrutin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici