Iohannis, despre vila de pe Bulevardul Aviatorilor: Nu este o chestiune de actualitate. Nu am solicitat locuinţă, nici nu mi s-a oferit

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat marţi că nu a solicitat nicio locuinţă de protocol. Preşedintele a fost întrebat despre vila de pe Bulevardul Aviatorilor. Nu am solicitat locuinţă, nici nu mi s-a oferit, a spus şeful statului.

402 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre vila de pe Bulevardul Aviatorilor: Nu este o chestiune de actualitate. Nu am solicitat locuinţă, nici nu mi s-a oferit

Iohannis, despre vila de pe Bulevardul Aviatorilor: Nu este o chestiune de actualitate. Nu am solicitat locuinţă, nici nu mi s-a oferit

Declaraţia a fost făcută marţi în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la finalul discuţiilor pe care preşedintele Klaus Iohannis le-a avut cu preşedintele Muntenegrului, Jakov Milatović.

„Am observat că există o preocupare intensă, dar este o preocupare legată de alegeri, este o preocupare electorală, nu este o chestiune de actualitate. Eu nu am solicitat o locuinţă, nici nu mi s-a oferit, despre asta citesc în gazetă”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Discuţiile au apărut după ce s-a aflat că Regia Protocolului de Stat (RA-APPS) renovează o vilă de pe Bulevardul Aviatorilor din Bucureşti. Clădirea are aproximativ 1.200 mp, iar renovarea costă milioane de euro, potrivit informaţiilor care circulă în spaţiul public. Nu se ştie cine va sta în vilă la finalul modernizării. Conform legii, preşedintele României poate primi la finalul mandatului o casă din patrimoniul RA-APPS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici