Iohannis: Fostul PNL şi fostul PDL nu vor deveni automat o echipă coerentă. Trebuie muncit mult

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la întâlnirea cu organizaţia de femei a noului PNL, că fostul PNL şi fostul PDL nu vor deveni, automat, o echipă coerentă, el arătând că este nevoie de multă muncă pentru ca cele două echipe să devină o echipă mai mare, mai performantă.

343 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Fostul PNL şi fostul PDL nu vor deveni automat o echipă coerentă. Trebuie muncit mult

Klaus Iohannis (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

„Noul PNL e, aşa cum se spune, nou. Nu putem să pornim de la premisa că, în mod automat, cele două echipe, fostul PNL şi fostul PDL, în mod automat vor deveni o echipă coerentă care funcţionează în mod automat. Nu se va întâmpla aşa ceva”, a spus Iohannis.

El a menţionat că este nevoie de multă muncă pentru ca obiectivul unificării celor două echipe să fie îndeplinit.

„Stimate colege, pentru asta trebuie muncit, trebuie muncit mult şi cu un obiectiv clar şi ferm: să se întâmple această contopire a acestor două echipe într-una mai mare, mai bună şi mai performantă. Este lucrul pe care mi-l doresc eu pentru partidul meu de suflet”, a spus Iohannis.

El a arătat că rolul femeilor din noul PNL este foarte mare în acest proces de reformare, reînnoire şi modernizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici