Iohannis, în vacanţă în Tenerife şi Germania. Anunţul Administraţiei Prezidenţiale, după ce o româncă a dezvăluit că preşedintele şi soţia sa se află pe insulă

Preşedintele Klaus Iohannis se află într-o vizită privată în Germania şi Spania, între 3-10 februarie, potrivit unui răspuns al Admnistraţiei Prezidenţiale la solicitarea MEDIAFAX, după ce o româncă stabilită în Tenerife anunţa pe Facebook hotelul la care stă şeful statului.

16981 afișări
Imaginea articolului Iohannis, în vacanţă în Tenerife şi Germania. Anunţul Administraţiei Prezidenţiale, după ce o româncă a dezvăluit că preşedintele şi soţia sa se află pe insulă

Iohannis, în vacanţă în Tenerife şi Germania. Anunţul Administraţiei Prezidenţiale, după ce o româncă a dezvăluit că preşedintele s-ar afla pe insulă (Imagini de arhivă)

O româncă stabilită în Tenerife de mai mulţi ani, Adina Mihaela Chiru, a scris pe grupul de Facebook „Români în Tenerife” că preşedintele Iohannis poate fi văzut, alături de soţia sa, în celebra destinaţie de vacanţă.

„Dragi prieteni, dacă vreţi să îl vedeţi pe domnul preşedinte al României este în vacanţă în Tenerife cu scumpa lui soţie. Este cazat la hotel Abama, după cum ştiţi un hotel de 5 stele”, a scris Chiru.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, se află în perioada 3-10 februarie a.c. într-o vizită privată în Republica Federală Germania şi Regatul Spaniei”, se arată în răspunsul Administraţiei Prezidenţiale, la solicitarea MEDIAFAX.

Şeful statului a fost surprins şi la Munchen, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, zilele trecute, aceştia având mai multe sacoşe de cumpărături.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici