Iohannis ironizează AUR: Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată

Preşedintele Klaus Iohannis îl ironizează pe George Simion, lider AUR, care a spus că formaţiunea sa va iniţia suspendarea şefului statului din funcţie: „Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată”.

3693 afișări
Imaginea articolului Iohannis ironizează AUR: Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată

Iohannis ironizează AUR: Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată

„Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată”, spune Klaus Iohannis, după ce copreşedintele AUR George Simion a spus că formaţiunea va iniţia suspendarea din funcţie a şefului statului.

Întrebat ce părere are despre intrarea AUR în Parlament, Iohannis s-a limitat să spună doar: „Este o formaţiune despre care nu prea se ştie ce vrea şi ce face în politică”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici