Iohannis îşi lansează cartea „EU.RO”, joi, la New York. Evenimentul, găzduit de o fundaţie germano-americană

Preşedintele Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis vor participa, joi, la lansarea cărţii „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, potrivit programului şefului statului obţinut de MEDIAFAX. Evenimentul este găzduit de fundaţia germano-americană Liederkranz.

577 afișări
Imaginea articolului Iohannis îşi lansează cartea „EU.RO”, joi, la New York. Evenimentul, găzduit de o fundaţie germano-americană

Iohannis îşi lansează cartea, joi, la New York. Evenimentul, găzduit de o fundaţie germano-americană

La ora 17.50 Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis vor sosi la fundaţia Liederkranz din New York, conform programului de joi al preşedintelui României în Statele Unite, obţinut de MEDIAFAX.

De la 18.00, respectiv 01.00, ora României, şeful statului va participa la lansarea cărţii „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”. Dezbaterea va dura de la 18.00 la 18.40, iar Carmen Iohannis este invitată în sală, mai arată sursa citate.

Evenimentul este anunţat şi de Curtea Veche Publishing, într-un comunicat de presă, publicat pe site-ul editurii.

„Cea de-a treia carte a Preşedintelui Klaus Iohannis, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, apărută la Curtea Veche Publishing, va avea prima lansare peste hotare, la New York, joi, 26 septembrie 2019. Volumul este un ghid care prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent. Totodată, cartea prezintă beneficiile pe care le are România în contextul apartenenţei la proiectul comunitar”, se arată în comunicatului de presă.

Potrivit reprezentanţilor editurii Curtea Veche, contacţi de MEDIAFAX, evenimentul este găzduit de fundaţia Liederkranz.

„Fundaţia Lierderkranz din New York a fost fondată pentru a aprofunda relaţiile germane-americane şi este dedicată schimburilor culturale şi sociale şi sponsorizării evenimentelor muzicale. Activităţile acesteia constă în susţinerea, dezvoltarea şi prezervarea culturii în New York City. Fundaţia Liederkrantz a fost înfiinţată în 1948 pentru a sponsoriza evenimente muzicale şi pentru a oferi sprijin financiar tinerilor artişti”, potrivit descrierii de pe site-ului fundaţiei.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la segmentul de nivel înalt al celei de-a 74-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, de la New York, în Statele Unite ale Americii. Vizita şefului statului în SUA se desfăşoară în perioada 24-26 septembrie.

Taguri:
iohannis,
carte,
sua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici