Iohannis, la Congresul PNL: Trebuie să câştigăm Preşedinţia României cu candidatul Antonescu

Candidatul la funcţia de prim-vicepredinte al PNL, Klaus Iohannis, a spus sâmbătă, la Congresul PNL, că trebuie să fie consolidată poziţia PNL ca partidul dreptei din România şi că este necesar ca Preşedinţia României să fie câştigată cu "candidatul Crin Antonescu".

511 afișări
Imaginea articolului Iohannis, la Congresul PNL: Trebuie să câştigăm Preşedinţia României cu candidatul Antonescu

Klaus Iohannis (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"PNL este momentan foarte bine poziţionat pe scena politică românească. Eu cred că trebuie să câştigăm Preşedinţia României cu candidatul Crin Antonescu şi că trebuie să ajungem la rezultate excepţionale la alegerile euroarlamentare, dar mai cu seamă la alegerile generale din 2016 şi din 2020. Trebuie să consolidăm poziţia PNL ca partidul dreptei din România. Aceasta este esenţa proiectului politiic căruia m-am alăturat acum", a spus Iohannis.

El i-a rugat pe delegaţi să voteze moţiunea asumată de Crin Antonescu şi pentru echipa de conducere a PNL propusă de acesta.

Iohannis a mai spus că cele mai bune şi ample proiecte pe care le-a avut au fost derulate împreună cu PNL, el menţionând "Capitala culturală europenaă Sibiu 2007" şi evenimentele politice din toamna anului 2009.

"Acestea, împreună cu convingerile mele politice şi cu invitaţia onorantă din partea preşedintelui Crin Antonescu m-au făcut să vin în PNL", a mai spus Iohannis.

El a arătat că va renunţa la calitatea de preşedinte al Forumului Democratic al Germanilor din România, dar nu şi la calitatea de membru al acestei formaţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici