Iohannis, la reuniunea de la Paris: Ne protejăm libertatea şi democraţia

  • Preşedintele Klaus Iohannis participă, la Paris, la reuniunea de lucru privind sprijinul acordat Ucrainei, organizată de preşedintele francez Emmanuel Macron.
  • Iohannis a transmis că, ajutând Ucraina, „ne protejăm libertatea şi democraţia”.
269 afișări
Imaginea articolului Iohannis, la reuniunea de la Paris: Ne protejăm libertatea şi democraţia

Iohannis, la reuniunea de la Paris: Ne protejăm libertatea şi democraţia

Klaus Iohannis a scris, luni seara, pe X, că se află la Paris pentru conferinţa găzduită de preşedintele Emmanuel Macron pentru a consolida şi mai mult sprijinul nostru multidimensional pentru Ucraina, la 2 ani de când Rusia şi-a început războiul ilegal de agresiune.

„Reafirmăm încă o dată unitatea şi determinarea noastră - ajutând Ucraina ne protejăm libertatea şi democraţia”, scrie Iohannis.

Reuniunea de lucru privind sprijinul acordat Ucrainei are loc luni, la Paris, este organizată de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, şi, pe lângă preşedintele României, vor participa lideri aliaţi.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, reuniunea priveşte şi intensificarea eforturilor pentru continuarea sprijinului acordat Ucrainei.

Discuţiile vor viza evoluţia războiului declanşat de Rusia împotriva Ucrainei, implicaţiile acestuia asupra securităţii europene şi euroatlantice, precum şi identificarea opţiunilor pentru intensificarea asistenţei pentru Ucraina.

Klaus Iohannis va reafirma, şi cu această ocazie, poziţia constantă a României de susţinere multidimensională a Ucrainei, atât timp cât va fi nevoie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici