Iohannis le-a spus parlamentarilor PNL că are un proiect pe zece ani în care e deplin angajat - surse

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, le-a spus marţi parlamentarilor liberali, reuniţi într-o şedinţă a grupurilor comune, că are un proiect politic pentru zece ani, în care este deplin angajat, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PNL.

823 afișări
Imaginea articolului Iohannis le-a spus parlamentarilor PNL că are un proiect pe zece ani în care e deplin angajat - surse

Klaus Iohannis (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Iohannis a fost întrebat în grupurile PNL cât de implicat se consideră în soarta PNL şi ce proiect politic de viitor are.

Liderul PNL a precizat că s-a gândit la un proiect politic pentru zece ani, în care este pe deplin angajat şi care conţine două paliere: realizarea unui partid puternic de centru-dreapta şi susţinerea unei guvernări în care să poată fi implementate pe termen lung în principal măsuri economice de dreapta, au relatat sursele citatee.

Conform acestora, Iohannis a menţionat că obţinerea Preşedinţiei României este doar o etapă în proiectul său, afirmând că obiectivul principal ţine de promovarea unei guvenări PNL-PDL.

Liderul PNL nu a precizat, însă, dacă proiectul la care se referă înseamnă obţinerea a două mandate de preşedinte al României.

Totodată, el a susţinut că apartenenţa sa la minoritatea germană nu o consideră un element definitoriu, afirmând că este ”doar cetăţean român”, au relatat sursele citate.

La finalul reuniunii, Klaus Iohannis a explicat că discuţia purtată cu parlamentarii PNL a vizat dorinţa sa de a cunoaşte opiniile acestora în ceea ce priveşte acţiunile PNL.

El a fost întrebat de jurnalişti dacă au fost opinii referitoare la loialitatea sa în cazul în care va fi ales preşedinte al României.

”Acuma opinii şi discuţii sunt de foarte multe feluri şi îmi place aşa, PNL este un partid viu şi din acest punct de vedere pot să vă spun că sunt deschis pentru absolut toate discuţiile. A fost acuma o sesiune cu discuţii foarte interesante şi foarte binevenite”, a răspuns liderul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici