Iohannis mai taie din entuziasmul ultimelor zile: Negocierea pe Schengen rămâne complicată

Klaus Iohannis a avut o întâlnire informală cu preşedintele Comisiei Europene, precum şi cu premierii Austriei şi Bulgariei.

358 afișări
Imaginea articolului Iohannis mai taie din entuziasmul ultimelor zile: Negocierea pe Schengen rămâne complicată

Iohannis mai taie din entuziasmul ultimelor zile: Negocierea pe Schengen rămâne complicată

Klaus Iohannis a declarat că negocierea pe Schengen rămâne complicată şi că a avut o întâlnire informală cu Ursula von der Leyen, cancelarul austriac Karl Nehammer şi cu premierul bulgar Nikolai Denkov.

„Negocierea pe Schengen rămâne complicată. Am încheiat acum patru minute o întâlnire informală la care ne-a invitat doamna von der Leyen, preşedinta comisiei, a participat cancelarul austriac, premierul bulgar şi eu. A fost o discuţie bună, într-o atmosferă pozitivă, dar am putut cu toţii să ne dăm seama că mai avem mult de negociat până la o decizie, evident satisfăcătoare pentru toate părţile, pentru că nu pot să îmi imaginez o decizie care este satisfăcătoare pentru o parte şi nesatisfăcătoare pentru altă parte”, a spus preşedintele României.

„Nu vreau să intru în detalii, suntem în negocieri, suntem în discuţii, mai e de discutat”, a concluzionat preşedintele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici