Iohannis: Nu am nicio emoţie în privinţa anunţului Curţii Constituţionale legat de Kovesi

Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, la Blaj, că nu are nicio emoţie în privinţa anunţului CCR din 30 mai legat de decizia în cazul refuzului preşedintelui de a o revoca pe Codruţa Kovesi.

504 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Nu am nicio emoţie în privinţa anunţului Curţii Constituţionale legat de Kovesi

Iohannis: Nu am nicio emoţie în privinţa anunţului Curţii Constituţionale legate de Kovesi

Întrebat, după dezbaterea "Blaj 1848-2018: conştiinţă naţională şi destin european", despre faptul că, în 30 mai, Curtea Constituţională a României va anunţa care este decizia privind sesizarea conflictului instituţional dintre Guvern şi Preşedinţie, după ce Klaus Iohannis a refuzat să o revoce pe Laura Codruţa Kovesi, Iohannis a răspuns: ”Nu am nicio emoţie, am toata încrederea în Curtea Constituţională”.

Curtea Constituţională a României va anunţa în data de 30 mai care este decizia privind sesizarea conflictului instituţional dintre Guvern şi Preşedinţie, după ce Klaus Iohannis a refuzat să o revoce pe Laura Codruţa Kovesi, procuror şef al DNA.

CCR va anunţa dacă există un conflict instituţional între preşedinţie şi Guvern, după ce joi, în şedinţă, atât ministrul Justiţiei cât şi preşedinţia şi-au susţinut punctele de vedere.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici