Iohannis nu exclude o întâlnire cu preşedintele Băsescu, dacă "agendele sunt compatibile"

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, luni dimineaţă, că săptămâna trecută a fost sunat de către preşedintele Traian Băsescu, care a dorit să aibă o întrevedere pentru a discuta despre situaţia politică creată, precizând că va avea o întâlnire cu acesta "dacă agendele sunt compatibile".

22 afișări
Imaginea articolului Iohannis nu exclude o întâlnire cu preşedintele Băsescu, dacă "agendele sunt compatibile"

Iohannis nu exclude o întâlnire cu preşedintele Băsescu, dacă "agendele sunt compatibile" (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Domunul preşedinte m-a sunat şi am avut o discuţie săptămâna trecută. A dorit să avem o întrevedere pentru a discuta situaţia politică creată şi voi discuta azi (luni-n.r.) sau mâine (marţi-nr.r) telefonic pentru a avea o discuţie zilele următoare dacă agendele sunt compatibile", a declarat Iohannis.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat că a acceptat propunerea de a fi premier, făcută de candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, şi că a discutat telefonic cu liderii politici care susţin această propunere, iar luni va veni la Bucureşti, pentru o întâlnire cu Mircea Geoană şi Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici