Iohannis: Partidele de dreapta să discute despre unificare, altfel alegătorii ne acuză că am dormit

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, spune că liderii partidelor de dreapta sunt obligaţi ca după alegerile europarlamentare să discute despre unificare, pentru că în caz contrar alegătorii "îi vor arăta cu degetul" şi îi vor acuza că "au dormit în front când ar fi trebuit să se mişte".

120 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Partidele de dreapta să discute despre unificare, altfel alegătorii ne acuză că am dormit

Iohannis: Partidele de dreapta să discute despre unificare, altfel alegătorii ne acuză că am dormit (Imagine: Sebastian Tătaru/Mediafax Foto)

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, cum vede posibilă unificarea dreptei şi apreciat că "trebuie să aibă loc discuţii între liderii partidelor de dreapta”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În primul rând trebuie să aibă loc discuţii între liderii partidelor de dreapta. Eu am spus că varianta optimală ar fi să existe un candidat unic, care va fi varianta reală, nu pot să vă spun acum pentru că aceste discuţii nu există acum în campanie, dar după campanie eu am spus că este obligatoriu să existe aceste discuţii. Sper să se şi realizeze", a declarat Iohannis.

Întrebat dacă declaraţia sa este o invitaţie la dialog lansată partidelor de dreapta, Iohannis a răspuns că "este o constatare".

"Este o constatare. Dacă nu facem demersuri pentru a discuta aceste lucruri, cineva, în speţă alegătorul, după un timp, ne va arăta cu degetul că am dormit în front când trebuia să ne mişcăm. De asta spun că este obligatoriu", a completat liderul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici