Iohannis, pe Facebook: După Paşti, voi relua consultările cu partidele

Preşedintele Klaus Iohannis va relua consultările cu partidele, după sărbătorile de Paşti, în scopul evaluării acţiunilor din calendarul stabilit la începutul actualei sesiuni parlamentare.

765 afișări
Imaginea articolului Iohannis, pe Facebook: După Paşti, voi relua consultările cu partidele

Klaus Iohannis (Imagine: Andreea Aleaxandru/Mediafax Foto)

”După sărbătorile de Paşti, voi relua consultările cu partidele politice şi vom evalua cât s-a realizat din calendarul acţiunilor stabilite la începutul sesiunii parlamentare”, a scris sâmbătă, Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Ultimele consultări ale preşedintelui cu partidele au fost în 28 ianuarie, subiectul acestora fiind priorităţile legislative ale sesiunii parlamentare, precum votul în diaspora, finanţarea campaniilor electorale şi a partidelor şi ridicarea imunităţii parlamentare.

Alte consultări cu partidele au avut loc în 12 ianuarie, tema lor fiind încheierea unui acord politic cu scopul asigurării, în anul 2017, a unui prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apărării Naţionale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici