Iohannis pleacă joi în Serbia, unde se va întâlni cu minoritatea română

Preşedintele Klaus Iohannis face, joi, o vizită oficială în Serbia, unde se va întâlni cu omologul său, Tomislav Nikolić, dar şi cu reprezentanţii minorităţii româneşti din Serbia, informează Administraţia Prezidenţială

138 afișări
Imaginea articolului Iohannis pleacă joi în Serbia, unde se va întâlni cu minoritatea română

Iohannis pleacă joi în Serbia, unde se va întâlni cu minoritatea română (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Iohannis şi preşedintele sârb vor susţine o conferinţă de presă comună, după care va urma o întrevedere cu prim-ministrul, Aleksandar Vučić, care va oferi un dejun de lucru.

Programul de lucru mai include discuţii şi cu preşedintele Parlamentului, Maja Gojković.

De asemenea, şeful statului se va întâlni cu reprezentanţii minorităţii româneşti din Serbia şi va participa, totodată, la dineul oficial oferit de către preşedintele Republicii Serbia, mai precizează sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici