Iohannis şi Blaga discută la sediul PNL. Anterior, a avut loc o întâlnire Iohannis-Antonescu

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, şi preşedintele PDL, Vasile Blaga, discută, la ora difuzării acestei ştiri, la sediul PNL din Bulevardul Kiseleff, unde se află şi fostul preşedinte PNL, Crin Antonescu.

766 afișări
Imaginea articolului Iohannis şi Blaga discută la sediul PNL. Anterior, a avut loc o întâlnire Iohannis-Antonescu

Iohannis şi Blaga discută la sediul PNL, anterior a avut loc o întâlnire Iohannis-Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Surse din PNL au declarat pentru MEDIAFAX că înainte de întrevederea dintre Iohannis şi Blaga a avut loc o discuţie între actualul preşedinte interimar al PNL şi Crin Antonescu, fostul lider al partidului.

Democrat-liberalii reuniţi în şedinţa Colegiului Director au decis, luni, că doresc să facă fuziunea cu PNL "cât mai repede cu putinţă", a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga, arătând că foarte bine ar fi ca acest lucru să se realizeze până la începerea campaniei pentru prezidenţiale.

Liderii PDL şi PNL s-au întâlnit şi luni pentru a discuta despre etapele în vederea fuziunii. Iohannis şi Blaga au asigurat că se doreşte o fuziune cât mai rapidă, iar desemnarea candidatului unic la Preşedinţie să se facă până la 1 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici