Iohannis şi Prima Doamnă, fotografie alături de Joe Biden şi soţia sa

Fotografia cu şeful de stat american a fost făcută la recepţia ţinută în New York în onoarea şefilor de delegaţii prezenţi la Adunarea Generală ONU.

2344 afișări
Imaginea articolului Iohannis şi Prima Doamnă, fotografie alături de Joe Biden şi soţia sa

FOTO Iohannis/Facebook

„Alături de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, şi Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepţiei oferite, la New York, în onoarea Şefilor de delegaţii prezenţi la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite”, a scris preşedintele României pe Facebook. 
 
Vineri, preşedintele român se va întâlni cu antreprenori români de succes din Silicon Valley. 
 
Klaus Iohannis este în SUA de pe 20 septembrie, unde conduce delegaţia României la cea de-a 77-a sesiune a  Adunării Generale ONU.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici