Iohannis: Tinerii, grupul-ţintă la care mă uit cel mai mult. E categoria de nehotărâţi pe care contez

Candidatul ACL la preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, că tinerii reprezintă grupul-ţintă la care priveşte cel mai mult, arătând că aceştia reprezintă categoria de nehotărâţi pe care contează şi că se va adresa, în campanie, cu mesaje specială, îndeosebi în mediul online.

763 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Tinerii, grupul-ţintă la care mă uit cel mai mult. E categoria de nehotărâţi pe care contez

Klaus Iohannis (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

"Vă spun, în premieră, că tinerii sunt grupul ţintă la care mă uit cel mai mult. La ultimele alegeri am constatat că tinerii din păcate au votat foarte puţin. Eu doresc să schimb această stare, vreau să mă adresez cu mesaje speciale tinerilor. Voi face acest lucru prin metode clasice, televizor, prin campanie clasică, acum lucrăm la o campanie pe care o voi face online care e destinată în special tinerilor care trebuie să înţeleagă că votul lor e important. E exact categoria de nehotărâţi pe care contez", a spus Iohannis la Realitatea Tv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici