Iohannis: Vă încurajez să participaţi astăzi la Noaptea Muzeelor, sărbătoare europeană a culturii

Preşedintele Klaus Iohannis a postat sâmbătă un mesaj pe Facebook prin care îi îndeamnă pe români să participe la Noaptea Muzeelor, evenimente organizat la nivel mondial pentru a celebra diversitatea culturală şi înţelegerea între oameni.

736 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Vă încurajez să participaţi astăzi la Noaptea Muzeelor, sărbătoare europeană a culturii

Iohannis: Vă încurajez să participaţi astăzi la Noaptea Muzeelor, sărbătoare europeană a culturii (Imagine: Silvia Ilie/ Arhiva Mediafax Foto)

"Astăzi în întreaga lume se celebrează diversitatea culturală şi înţelegerea între oameni. Să ne dorim cu toţii să fim mai bogaţi ca societate, prin cultură, toleranţă, armonie. Totodată, vă încurajez să participaţi astăzi la Noaptea Muzeelor, o sărbătoare europeană a culturii", a scris Iohannis pe Facebook.

Potrivit şefului statului, într-o lume globalizată, acest lucru poate ilustra cum nu se poate mai bine deviza Uniunii Europene: „unitate în diversitate”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici