Ion Cristoiu, despre relaxarea „cu dedicaţie” pentru ambasade: „Ori virusul este periculos şi atunci cererea ambasadorului a fost sinucigaşă, ori nu este periculos şi ăştia fac mişto de noi”. Despre GCS: „Este alcătuit din persoane mediocre”

Marius Tucă şi Ion Cristoiu analizează relaxarea ,,cu dedicaţie” pentru recepţia de la Ambasada SUA, care pe 4 iulie sărbătoreşte, ca în fiecare an, Ziua Naţională.

4969 afișări
Imaginea articolului Ion Cristoiu, despre relaxarea „cu dedicaţie” pentru ambasade: „Ori virusul este periculos şi atunci cererea ambasadorului a fost sinucigaşă, ori nu este periculos şi ăştia fac mişto de noi”. Despre GCS: „Este alcătuit din persoane mediocre”

Ion Cristoiu, despre relaxarea „cu dedicaţie” pentru ambasade: „Ori virusul este periculos şi atunci cererea ambasadorului a fost sinucigaşă, ori nu este periculos şi ăştia fac mişto de noi”. Despre GCS: „Este alcătuit din persoane mediocre”

Ion Cristoiu vorbeşte şi despre dezvăluirea pe care a făcut-o privind componenţa Grupului de Comunicare Strategică, despre care susţine că are persoanaje mediocre şi titulatură pompoasă.

Invitatul lui Marius Tucă crede că social-democraţii nu fac sub nicio formă opoziţie

Cunoscutul jurnalist şi publicist Ion Cristoiu face împreună cu Marius Tucă o radiografie a celor mai importante subiecte din săptămână.

Astfel, Ion Cristoiu – care de data aceasta, i s-a alăturat lui Marius Tucă pe zoom –  vorbeşte despre Grupul de Comunicare Strategică a cărui componenţă a făcut-o publică în exclusivitate pe cristoiu.blog – componenţă care până în prezent era trecută la secret, sub umbrela unei titulaturi pompoase.

Totodată, cei doi jurnalişti vorbesc şi despre epidemia de COVID-19, dar şi despre ameninţările politicienilor legate de restricţiile în legătură cu acest virus în care românii nu prea mai cred.

În plus, Ion Cristoiu şi Marius Tucă susţin că, în timp ce pentru cetăţeanul de rând măsurile de relaxare se lasă aşteptate, iar teatrele rămân în continuare închise, la Ambasada SUA, pentru recepţia de pe 4 iulie lucrurile par să nu fie chiar ,,pe jale mare” şi pe îngrijorare, aşa cum susţin politicienii noştri.

Grupul de Comunicare, aşa-zis strategică

Ion Cristoiu critică Grupul de Comunicare Strategică care s-a ocupat cu comunicarea privind situaţia epidemiei de coronavirus în toată această perioadă.


,,Marius Tucă: Aţi făcut publică componenţa de comunicare a acestui grup de comunicare strategic, nu ?

Ion Cristoiu: Da. Acest grup este alcătuit din personaje mediocre. Acest grup care era secret a interzis site-ul, a trimis către CNA o somaţie. Nu există în lume ca o instituţie să îţi spună cum să tratezei un subiect . (…) Nu au dat componenta la început, acest titlu pompos, cine v-a spus ca voi sunteti Grup De Comunicare Strategică ? Nimeni nu a venit sa întrebe cine sunt aştia. (…)  Domnisoara care a fost semiproducatoare la Rareş Bogdan, daca unul din ei ţineau o misiune, mai spuneam, dar asa ... Nu se poate aşa ceva. Grav este că nu reacţionează nimeni.”

 

Restricţii pentru cetăţeni, relaxare pentru elite?

,,În chestia aia că nu se mai redeschid de la 1 iulie au bagăt fitilul cu ambasadele. Ăia nu sunt tot oameni? (.. )Ei anunţă că nu mai dau drumul la nicio relaxare că e jale mare. Nici la restaurante, nici la cultură. (…) Ei sunt de vină. În hotărârea pe care o fac publică şi în care spun că e jale mare este o şmecherie. În cazul recepţiilor care au loc în ambasade, pe 4 iulie, numărul este nelimitat.
Ori virusul este periculos şi atunci cererea ambasadorului american a fost sinucigaşă, ori nu este periculos şi atunci ăştia fac mişto de noi?  Nu era normal ca domnul Orban să-i răspundă ambasadorului american: Domnule, nu se poate că muriţi!”

Ion Cristoiu despre PSD-ul din aşa-zisa opoziţie

”Comportamentul PSD de acum e la fel de anticonstituţional că Iohannis. Nu face opoziţie”, a continuat acesta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici